Landsmötesbloggen

Folkpartilandsmöte på Internet

Om bloggen

Den här bloggen har startats av några av oss i Att dricka liberalt, och vi samarbetar med andra liberala bloggare. Vi vill skapa en plats på nätet där landsmötesdebatten kan börja före landsmötet. På så sätt kan alla göra sin röst hörd, även om man inte kommer till Växjö, orkar vara uppe mitt i natten, är ombud etc. Alla argument bör få komma fram!

Även du som inte är folkpartist är välkommen. Vi tror inte att det bara är våra partikamrater som sitter inne med kunskaper och insikter. Men om du är emot förslag du hittar här därför att du inte ställer upp på liberala grundvärden som allas lika värde, andlig och materiell frihet etc. så är det här inte rätt debattforum.

Allt blev inte upplagt i tid till landsmötet – det hade tagit för lång tid. Men det mesta finns, och det du inte hittar under flikarna kan du läsa direkt i landsmöteshandlingarna på nätet. Landsmöteshandlingarna hittar du här.

I högermarginalen kan du följa twitterinlägg med taggen #fplandsmöte. Använd gärna den taggen!

4 svar to “Om bloggen”

  1. Spännande tanke. Jag ska följa detta.

  2. Fantastiskt bra idé, det här. Otroligt att något liknande inte funnits tidigare.

  3. Spännande att testa detta.
    Jag är föreslagen som ordförande i utskottet om Miljö, kommunikationer med mera.
    Ska försöka följa vad som händer på bloggen. ( Glöm inte att det aldrig är fel att ta direktkontakt. )

  4. Rosie Rothstein said

    Fler kvinnor i börsbolagens styrelser, ja till motionen om kvoterade valberedningar! Det verkar vara ett sätt att få något att hända!

Lämna en kommentar