Landsmötesbloggen

Folkpartilandsmöte på Internet

Kan vi leva med det här?

Posted by Andreas Bergström på oktober 29, 2009

Fjärde temat på ett tre dagar. Nu syns kapitelindelningen, kommentarerna, twitter och bloggen direkt när man kommer in. Färgen känns väl sådär…

Textspalten blev ju för smal i förr-förra temat (Fjords) och känns för bred nu (den ändrar sig ju om man smalar av fönstret, men vem håller på och trixar så). Sidospalterna kunde vara lite bredare, och det hade inte behövt vara fet stil på kommentarer och twitter, det ser lite klumpigt ut.

Om någon kan hantera CSS och fixa de där detaljerna så är jag mycket tacksam. Men jag tror vi kan leva med det här. Eller?

2 svar till “Kan vi leva med det här?”

  1. Försökte hitta din epost-adress, men kunde inte hitta den, så jag tar det den här vägen. Jag har röjt runt i CSS-filerna för temat tidigare och en del av ändringarna borde jag kunna fixa. Just bredden på spalterna vill jag inte lova att jag kan fixa (det ligger gömt på något udda ställe, lyckades inte hitta det förra gången jag försökte) men fet stil borde jag kunna fixa utan större problem.

    Maila mig på mattias.lonnqvist@gmail.com så kan vi ta detaljerna den vägen.

  2. Tack för hjälpen, Mattias! Nu tycker jag att det är så snyggt man kan begära av en blogg som ju ändå bara ska vara uppe i en månad. Hittar vi på något mer långsiktigt senare ska man nog bygga något snyggt från scratch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: